Haarmode Rob
Met ingang van 9 oktober is ons filiaal aan de Heezerweg tijdelijk gesloten op maandag.
Kijk op onze contactpagina voor onze actuele openingstijden. Sorry voor het ongemak!


9.8 van de 10 sterren gemiddelde waardering van onze klanten
173 reviews

Speciale kniptechniek voor krullen

Een mooie gezonde bos krullend haar kan een echte blikvanger zijn. Het knippen van gekruld haar is een vak apart, je wilt namelijk mooie volle, glanzende krullen en geen pluizerige bos. Laat je krullend haar daarom knippen door de krulspecialisten van Haarmode Rob

Wij knippen gekruld haar op de correcte manier

Bij het knippen van gekruld haar hanteren wij diverse speciale technieken. Voordelen van deze kniptechnieken zijn dat het haar meer volume krijgt, veerkrachtiger wordt en natuurlijke krullen weer tot leven komen.
Deze gespecialiseerde manier van knippen vereist echter wel wat meer tijd dan een normale knipbeurt, vandaar dat we hier een aangepast tarief voor hanteren.

Afspraak maken voor het knippen van krullen?

In verband met de extra tijd die we voor deze specialistische knipbehandeling nodig hebben vragen we je om bij het maken van een afspraak, te vermelden dat het gaat om het knippen van krullen.Wil jij ook dat jouw haar een echte blikvanger wordt?
Laat dan de volgende keer je krullen stylen in één van de 2 salons van Haarmode Rob in Eindhoven. Je zult zien dat je nog nooit zo blij geweest bent met die heerlijke bos krullen.